blue mountains / auto kopen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Niek

07 Juli 2008 | Australië, Sydney

Hier niews vanuit australie, na 3 dagen Sydney vond ik het tijd om uit de stad te trekken, de blue mountains in Syndey's achtertuin leek me hiervoor geschikt, na een 2 uur durende trein reis zat ik in de bergen in het plaatsje katoomba. Met de bus kan ik tot een paar kilometer op het beginpunt van mijn hike komen, eenmaal in lijnbus maakt deze een omweg van enkele kilometer om mij af te zetten! no problem mate...
Het uitstapje in de blue mountains maakte me ook bewust hoe afhankelijk je bent, dus terug naar Sydney om een auto te kopen. Na rondkijken vragen en verhalen aanhoren op een backpackers auto markt had ik er geen vertrouwen mee in om met zo'n barrel de outback in te trekken. Bij een auto dealer zag ik een betaalbare holden comodore 3.5 V6 staan met bekende historie. Zo inpakken en wegwezen! nog even de verzekering regelen in vanaf woensdag ben ik on the road!

tot zover

groeten, Niek

• 07 Juli 2008 - 03:43

Edwin:

Goed dat je niet voor een oud barrel bent gegaan. Je weet nooit hoeveel ie echt heeft gelopen en wanneer de distributieriem voor het laatst vervangen was. Bovendien is Holden (Opel) gewoon een goed merk. Je hebt gelezen van mijn Brisbane en NZ aanbod? Grtz, Edwin.

• 07 Juli 2008 - 06:12

Hein:

Hey Niek,

Zo te lezen gaat het erg goed in Australie. Lekker dikke bak zeker die comodore? Veel plezier nog en hou ons op de hoogte!

• 07 Juli 2008 - 07:13

Femke:

Zie je, je hebt mn tips niet eens nodig! Daar heb je echt goed aan gedaan, die Holden. En nu nog een briefje ophangen voor die leuke blonde zweedse liftster...

Fijne reis!,
    femke

• 07 Juli 2008 - 10:43

Jessy:

Toch maar voor de auto gegaan nico...kan je af en toe eens lifters meenemen,.hihi

Fijne reis weer verder..... naar??Bribane?

• 07 Juli 2008 - 17:26

Pa Ma:

Katoomba , leuk waren wij ook, maar dan zal het nu gauw gedaan zijn met de ons bekende plaatsen. Met zo'n V6 monster laat je Sydney snel achter je.
    Wees wel voorzichtig (vooral met die Zweedse dames van Femke!)

• 07 Juli 2008 - 17:31

Peter:

Leuk om je reis te volgen Niek. Blijf schrijven en veel plezier down under.

• 07 Juli 2008 - 17:42

Josien:

Hoi Niek,Leuk om je belevenissen te lezen, Het ga je goed en veel plezier. Groetjes Josien

• 08 Juli 2008 - 04:42

Leon:

Hey Niek, leuk dat ik in je mailing lijst zit! Tja, volgens mij gaat het wel goed daar. Je zult onze rondjes Karpendonk wel niet erg missen denk ik zo. Have fun man!

• 09 Juli 2008 - 13:59

Femke Maas:

Hai Niekie,

Heb weer ff internet, dus even snel een berichtje plaatsen.

Heb je al fotoos gemaakt? Ben eigelijk wel niewsgierig hoe het er daar allemaal uit ziet.
    Ja weet het, kan ook in je atlas kijken, maar echte fotoos zijn vaak leuker.

Nou have fun!

Groetjes Fem,

• 10 Juli 2008 - 07:55

Pierre En Rina:

Hallo Niek,
    Wat een avontuur, leuk, dat wij dat mee kunnen beleven,veel succes en pas goed op jezelf
    groetjes