brisbane_whitesundays

Door: Niek

Blijf op de hoogte en volg Niek

25 Juli 2008 | Australië, Brisbane

Hallo iedereen,

Vanuit springbrook NP naar brisbane gereden, de stad verkend en s'avonds naar een opteden geweest van locale hardrock bandjes, een goede afwisseling op de over het algemeen nogal gedateerde muziek die op de australische radio word gedraaid. Vanuit brisbane naar Harvey Bay waar ik een toer heb gedaan op fraser eiland,dit is een grote zandbak van 20 bij 90 kilometer waar wij in hebben gespeeld met een 4 wd monster. Zaten een paar mensen in de groep waar ik het goed mee kon vinden, was een geslaagde toer, aan het einde was de auto van binnen ook omgetoverd in een zandbak.
Vanuit fraser eiland naar eungella NP, het regende de hele dag waardoor de rivieren buiten hun oevers treden ( en dat in de sunshine state tijdens dry season!) ik k om plaatsen tegen waar ik door 40 cm water heen moet, das nog net te doen zonder 4 wd. In eungella NP vogelbekdieren gespot, dit gaat niet zo maar je moet heel stil zijn en erg vroeg je bed uit wil je deze schuwe diertjes zien in het wild. Ben nu in Airli Beach, vanaf morgen ga ik 3 dagen varen en duiken op het GB reef en de white sunday eilanden.

groeten, Niek

• 25 Juli 2008 - 07:43

Hein:

Niek,
    ik ben een beetje jaloers ;-). Wij zitten hier op kantoor beetje gaar te worden.

Blijf ons op de hoogte houden.

groeten,

Hein

• 25 Juli 2008 - 07:43

Hein:

Niek,

Blijf ons op de hoogte houden.

groeten,

Hein

• 25 Juli 2008 - 09:20

Remco:

he mate, groet de great white van me. vooral niet hupsen en of droi'n bij hem

plezier

• 25 Juli 2008 - 10:10

Mark:

vanuit zomerkamp Bad Frankenhausen veel plezier gewenst!

Grz

• 26 Juli 2008 - 09:20

Edwin:

Awel, ge gaat weer spelevogelen? Da's ampetant he jong!

• 30 Juli 2008 - 12:46

Cees:

Zandstrand,Water en auto's en de heren spelen als jongens in de grote zandbak
    Ook in nederland fikse stortbuien met bliksem en donder
    2 x uitval van apparatuur gehad hierdoor;jouw avontuur is toch wel aantrekkelijker dan de situatie hier; Veel fun

groeten cees en iedereen