the top end

Door: Niek

Blijf op de hoogte en volg Niek

29 Augustus 2008 | Australië, Sydney

hallo iedereen, hier een kort verslagje van mijn reis van Allice springs naar Kunnunura. Vertrokken vanuit allice springs met Thomas Caroline en Jannie richting het noorden, wat een verademing geen koude nachten meer! eenmaal aangekomen in lichfield NP wordt het zelfs te heet om veel te lopen, tja het is ook nooit goed, veel gezwommen in de mooie rockpools en watervallen. Na 2 dagen in darwin geweest te zijn op weg naar kakadu NP, veel roch art bekeken en een rond vlucht over de East alligator rivier gemaakt, erg mooi vanuit de lucht die wetlands en de rondzwemmende salties....In Darwin gaat iedere weer zijn eigen weg en ik ga alleen naar kunnunura, met een hoop leuke herinneringen.
Zal bij dit bericht een aantal foto's van wild live toevoegen, toch niet voor niets een zware 300 mm lens meegenomen...

groeten vanuit Kunnunura

• 29 Augustus 2008 - 07:25

Nico:

Hoi Niek,

Zo te zien heb je het erg naar je zin. Zeer mooie foto's joh!! misschien moet je natuurfotograaf worden.
    hier gaat alles gewoon door zoals je waarschijnlijk wel zal verwachten. geen spectaculair nieuws dus.

groet vanuit Veldhoven

• 29 Augustus 2008 - 16:34

Bas:

Hi Niek,

Indeerdaad erg mooie foto's. Hoe heb je in hemelsnaam zo'n fladderende vleermuis scherp op de gevoelige plaat kunnen vastleggen? Zit er beeld stabilizatie in je nieuwe camera?

Groeten Bas & Wendy,

PS: Je huis in Eindhoven staat er nog ;).

• 31 Augustus 2008 - 06:59

Jessy:

Ja zijn mooie foto's idd, ik kreeg ze niet zo mooi met mijn kodak toestelletje hihi. Ik neem ze zeker van je over:)

Geniet nog van je reis!

groetjes Jessy

• 01 September 2008 - 09:21

Antony:

Nice shots, cool to follow you in your tribulations, dont uinderstand all you say though ;) lol
    Keep enjoying :)

• 10 September 2008 - 19:28

Jan En Jo Nuyten:

Ha die jarige Niek
    Van Harte Gefeliciteerd
    met je verjaardag.
    Ook wij volgen jou belevenissen daar.
    Groetjes van ons