the south coast en Tasmania
Door: Niek
Blijf op de hoogte en volg Niek
21 Oktober 2008 | Australië, Sydney
In albany gaat yann naar zijn volgende bestemming indonesie. Femke was al van plan om naar australie te komen en had een week geleden gezegd dat ik ergens in de buurd van adelaide zou zijn, na mijn mail gechecked te hebben blijkt dat ze al een ticket geboekt heeft en over 3 dagen in adelaide aankomt. Oeps over 3 dagen en 2700 km woestijn te overbruggen, dat worden 3 saaie dagen.Even doorbijten en toch nog wat tijd gevonden om een leuke berg wandeling te maken, vanwege tijd gebrek is het meer een naar de top hardloop training geworden waar ik 3 dagen later nog plezier van had. Met Femke ga ik in 3 weken van adelaide naar Sydney via Tasmanie, De mooie zuidkust is zeker de moeite waard, de bekende great ocean road maar ook zeker de per toeval ontekte plekjes, we hebben veel wild live gezien waaronder wombats en koala's. Vanuit melbourne met de boot naar Tasmenia, nog kouder brrr. Tasmenie is erg goed bevallen, erg gevarieerd en vind het persoonlijk een van de mooiste natuur in australie. Via de Snowie mountains zijn we naar Sydney gereden, voor femke zit het er hier op en voor mij ook in australie. Rondje kompleet, 26.000 kilometer afgelegd in mijn holden, ook tijd om afscheid van hem te nemen. Dit wil ik op de carmarket in sydney doen, ik denk een paar saaie dagen tegemoet te gaan maar ik zit goed en wel in mijn stoel en er komt een nederlands stel die gelijk erg geintereseed zijn, dezelfde dag heb ik mijn auto nog verkocht. Nieuw zeeland here I come.
21 Oktober 2008 - 08:05
Martin Remie:
Hey Niek!
Wow, klinkt allemaal gaaf man! Heel veel plezier nog de komende tijd en ik zie je over een paar maanden weer.
Groet,
Martin. -
23 Oktober 2008 - 09:19
Marietta Sakko:
Hoi Niek
Prachtige fotos,geniet verder van je reis en pas goed op je zelf, we zien al weer uit naar het volgende bericht!!
gr uit Hoogkarspel -
28 Oktober 2008 - 18:28
Pa Ma:
Hallo Niek
een net zo succesvol verblijf in NZ als in Australie toegewenst.
We zijn nieuwsgierig hoe Nieuw Zeeland je gaat bevallen. Als je net zulke mooie foto's blijft maken kunnen we beetje meegenieten.
Veel reis plezier